Powered By Blogger

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Nuokkaribiilin viikko kaksi.

Nuokkaribiilin toinen toimintaviikko (8.6.-14.6.) oli varsin asuinaluepainotteista kiertelyä.

Painijat ja fanikatsomo Varissuolla
Edeltävänä viikonloppuna biilin puhelimeen tuli useita toiveita saapua Pansion nuorisotalolle heti maanantaiaamusta, joten Nuokkaribiili aloitti viikkonsa Pansiosta. Puoli päivää painitettuamme, palloilutettuamme ja frisbeegolffattuamme Pansion nuorisoa suuntasimme loppupäiväksi Kupittaan puistoon. Toimikauden ensimmäinen avoin ja ennaltasopimaton puistoinvaasio oli varsin menestyksekäs. Noin viisi minuuttia sumopainipisteen pystytyksen jälkeen saapuivat ensimmäiset painijat ja tämän jälkeen Nuokkaribiilin välineillä oli koko ajan käyttäjiä aina päivän loppuun saakka.

Tiistaiaamupäivällä suuntasimme ennakkotilauksen johdosta Varissuolle, remontissa olevan normaalioulun pihaan, jossa viihdytimme niin lapsia kuin nuoria (sekä noudimme toistuvasti bumerangia puusta/koulun katolta) useamman tunnin ajan. Pikaisen keskustapyrähdyksen jälkeen meidät tilattiin (aamupäiväisen sissimarkkinointimme siivittämänä) takaisin Varissuolle, tällä kertaa Pelttarin kentälle, jossa kovassa käytössä olivat niin pesisvälineet, koripallot kuin sumopuvutkin.
Pesistä Pelttarin kentällä

"promokuva" Lausteelta
 Keskiviikkoaamupäivä oli kiertelyä eri asuinalueiden nuorisotiloilla. Ilpoisten nuokkari oli remontissa, joten Nuokkaribiili suuntasi Lausteen nuorisotilalle. Lausteella mainostimme, markkinoimme ja otimme "houkuttavia promokuvia" saadaksemme nuoria paikalle. Iltapäivästä suuntasimme Moisioon, jonne Nuokkaribiili oli tilattu tuona ajankohtana jo edeltävällä viikolla. Moision nuorison suosikkivälineiksi nousivat minifrisbeegolf, pesisräpylät ja eritoten vesipyssyt, joilla useampikin, jo ajokortti-ikäinen, herrasmies rikasti (ja vetisti) kanssaeläjiensä keskiviikkopäivää.

Loppuviikon vietti Nuokkaribiilin vastuuohjaaja ansaittuja vapaapäiviään ja Nuokkaribiili oli Pansion nuokkariohjaajien hellässä huomassa.

PS. Sukulaisuussyistä johtuen oli Nuokkaribiilin henkilökuntaa viikonloppureissulla Porissa ja tietenkin oli pakko tutustua Porin nuorisotoimen sisarautoon, Nuokkapakuun. Tapaaminen oli molemminpuolin hedelmällinen ja tuotti uusia toimintaideoita molempien kaupunkien liikkuvien nuorisotilojen porukoile.
Nuokkaribiilin Jyri tutustumassa Porin Nuokkapakuun
-Jyri / Nuokkaribiili



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D