Powered By Blogger

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Nuokkaribiili kiinnostaa (muitakin, kuin kiviä).

Nuokkaribiili on toiminnallaan iskenyt totisesti ajan hermoille. Kiinnostus autoa ja sen toimintaa kohtaan on huomattavasti laajempaa, mitä alunperin saatoimme kuvitellakaan.

Nuokkaribiili on ollut jo jonkin verran esillä lehtien palstoilla, ja alustavien sopimusten mukaan, tullaan Nuokkaribiilistä tekemään juttuja eri tiedotusvälineisiin pitkin kesää.

Mm. Turkupostin kesänumerossa oli juttua Nuokkaribiilistä, samoin kuin Turkulaisen nettilehdessä.

Eilen Nuokkaribiili sai hieman yllättävänkin yhteistyöpyynnön. Eräs tohtorikoulutettava Turun yliopiston maantieteen ja geologian laitokselta kertoi olevansa kiinnostunut Nuokkaribiilin toiminnasta ja haluavansa tulla mukaan kyytiin. Hänen tutkimuksensa koskee nuorten vapaa-ajan tilankäyttöä kaupunkiolosuhteissa, joten Nuokkaribiili on omiaan auttamaan tämänkaltaisessa tiedonkeruussa. Auto alkaa ansioitua myös akateemisesti :)

Mikäli teillä on jotain Nuokkaribiiliin liittyviä kuvia yms., joita haluatte jakaa sosiaalisessa mediassa (esim. Instagramissa tai Facebookissa) niin jakakaa aivan vapaasti ja käyttäkää jakaessanne hashtageja #nuokkaribiili ja #turunnuoret

Ja koska blogipostaus ilman kuvaa ei ole mistään kotoisin niin laitetaan tähän loppuun tunnelmakuva maanantailta.
Tuulesta huolimatta maanantaina hymyilytti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D