Powered By Blogger

torstai 25. kesäkuuta 2015

Nuokkaribiili kesätyöntekijöiden kokemana



Nuokkaribiilin kesäkuun kesätyöntekijöiden pesti alkaa olla loppu, joten tässä heidän mietteitään kuluneesta kuukaudesta:

Hei!
Töiden alkaessa kuvittelin ajan menevän tosi hitaasti, mutta nyt kun on enää pari työpäivää jäljellä tuntuu, että kuukausi on vierähtänyt tosi nopeasti.
Työ on ollut hyvin erilaista mihin olen itse tottunut, mutta olen viihtynyt tosi hyvin kivojen työkavereiden ja lasten seurassa.
Sää ei ole kauheasti suosinut näin kesäkuussa, jonka takia välillä on jouduttu viettämään päiviä tekemättä juuri mitään. Ainoa huono puoli tämänlaisessa työssä on se, ettei oikeastaan koskaan ole tiettyä suunnitelmaa mitä tehdään ja missä vaan pitää osata improvisoida. Luova ajattelukyky on siis tarpeen nuorisotyössä. On kuitenkin ollut kivaa olla mukana nuokkaribiilin matkassa ja huomata kuinka paljon lapset nauttivat peleistä ja erityisesti sumopainista.
Toivottavasti nuokkaribiilin suosio jatkuu ja kasvaa entisestään!
Nautinnollista kesää kaikille :-)
-Vilma


Heippa!
Vietän nyt viimeistä viikkoa nuokkaribiilin kanssa.
Tällä viikolla on ollut vähän huonommat ilmat, joten emme ole päässeet paljoakaan ulos puistoihin jne.
Tämä kuukausi on mennyt äkkiä ja olemme kiertäneet ympäri Turkua.
Ihan hyvin mielin olen koko kuukauden viihtynyt.
Erityisesti vähän pienemmät lapset n.6-13 -vuotiaat ovat olleet eniten innoissaan esim. sumopainista ja muista. Kivoimmat päivät olivat ne, kun lapsia oli tosi paljon ja koko ajan oli tekemistä, koska sateisina päivinä sitä tekemistä ei löydy oikein millään.
Toivottavasti nuokkaribiilin toiminta jatkuu! Hyvää kesää! 
-Karoliina

Hyvää kesää toivottavat Vilma ja Karoliina!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D