Powered By Blogger

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Nuokkaribiilin viides toimintaviikko

Kesä saapui vihdoin (ja tätä kirjoittaessa vaikuttaa siltä, että kesä on jo loppunut) mutta kuluneella viikolla saimme nauttia lämpimistä ilmoista ja pääsimme vihdoin valloittamaan uimarantoja Nuokkaribiilin kanssa.

Maanantaina auringon porottaessa suuntasimme auton Ispoisten uimarannalle eli tutummin Uittamolle. Ranta oli jo puoliltapäivin tupaten täynnä porukkaa ja Nuokkaribiilin pelivälineet olivat kovassa käytössä. Valitettavasti muutaman tunnin pelailun jälkeen tuuli yltyi ja aurinko painui pilvien taa, joten uimarantakin tyhjeni kesäpäivän viettäjistä varsin ripeästi. Iltapäivän kiertelimme keskustan puistoissa mutta sääoloista johtuen eivät nuoret juurikaan aikaansa ulkosalla viettäneet.

Nuokkaribiili photoshoot pt. 1 :)
Tiistaina pääsi Nuokkaribiilin porukkakin "oikeisiin töihin", kun vuorossa oli kauppakeskus Hansan pop-up -nuorisotilan tyhjennys. Roudasimme lainakalusteita ja muita tavaroita paikoilleen ympäri Turkua ja kävimme myös tyhjentämässä yhden jätekuorman Topinojan kaatopaikalle. Kaatopaikkakäynti helteisenä kesäpäivänä on varsin mieltäylentävä kokemus :) Kaiken roudaushässäkän keskellä kävimme kuvaussessioissa Runosmäen nuorisotalon pihassa Turun Sanomien Nuokkaribiilijuttua varten.

Onnellinen instakisavoittaja
Biilin kattaus Kupittaan puistossa
Rantameininkiä Tilellä
Keskiviikkona oli juhlapäivä. Nuokkaribiilin kaikkien aikojen ensimmäisen Instagramkisan voittajat selvisivät, joten toimitimme palkinnot voittajille muun työskentelyn ohessa. Alkupäivän vietimme Kupittaan puistossa ja iltapäivästä asemoiduimme Moision koulun pihaan. Lämpöä ja käyttäjiä riitti, joten keskiviikko oli varsin onnistunut päivä.

Torstaina aloitimme päivän jälleen Kupittaan puistosta, jossa kävijöitä riitti eniten koko kesänä (tähän saakka). Tuntien touhaamisen jälkeen jatkoimme Nuokkaribiilin uimarantakiertuetta ja suuntasimme kulkumme Jäkärlän vanhan tiilitehtaan uimakuopille eli Tilelle. Tile oli aivan täyteen ahdettu, joten emme päässeet ajamaan biilin kanssa rannalle. No, onneksi olimme jo tiistaisesta muuttopäivästä saaneet hyvää roudausharjoitusta, joten näppärinä työntekijöinä kannoimme autosta rannalle tarvittavat välineet.

Aamuaurinkoa Uittamolla
Perjantaina oli luvassa ns. tynkäpäivä eli olimme ajossa vain muutaman tunnin, johtuen työntekijöidemme erinäisistä työ- ja vapaa-ajanvelvotteista tuolloin käynnistyneillä Ruisrock -festivaaleilla.
Aamun valjettua aurinkoisena päätimme viettää tynkäpäivämme Uittamon rannalla, joten saavuimme kohteeseen jo aamukymmenen jälkeen. Ranta täyttyi ihmisistä varsin nopeasti ja Nuokkaribiilin välineet olivat kovassa käytössä. Biili työntekijöineen päätyi edustamaan myös Suomen Turku -facebooksivulle.
Iltapäivästä pakkasimme biilin, ajoimme auton varikolle ja olimme erittäin tyytyväisiä ensimmäiseen todella kesäiseen viikkoon.





-Jyri / Nuokkaribiili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D