Powered By Blogger

maanantai 13. heinäkuuta 2015

Nuokkaribiilin kuudes toimintaviikko.

Nuokkaribiili oli kuudennella toimintaviikollaan (6.7.-12.7.) jälleen sääolosuhteiden riepoteltavana.
Maanantaina vietettiin vielä ansaittua vapaapäivää mutta jo tiistaina alkuperäiset suunnitelmat vesittyivät.

Tiistaina oli tarkoitus viihdyttää väkeä uimarannalla mutta nihkeän kelin johdosta päädyimme Pansion nuorisotalolle sisähommiin. Turha tämä Pansioreissu ei missään nimessä ollut sillä talon Nuokkaribiili murskasi talon henkilökunnan edustajan NHL2015-ottelussa selvin numeroin.
Pygmipainia Hirvensalossa :)
Tiistai-iltapäiväksi siirryimme esittelemään toimintaamme Turun Nuortentalon asiakkaille ja henkilökunnalle.Valitettavasti sade lopetti tämänkin touhun ennen aikojaan.

Skeittausta Wärtsilän puistossa
Keskiviikkona viihdytimme ensimmäisen instakisamme voittajaa kavereineen Wärtsilän puistossa. Tuolloin meillä oli myös ensimmäistä kertaa mukana skeittivarusteet, jotka olivatkin kovassa käytössä. Heinäkuun ajan Nuokkaribiilissä on siis mukana Teemu, joka on skeitannut koko pienen ikänsä. Hän osaa myös mutkattomasti neuvoa ja opastaa niin vasta-alkajia kuin pidemmällekin ehtineitä harrastajia skeittamisen jaloissa saloissa.
Lisäksi muistutettakoon, että Nuokkaribiili on myös mukana keskiviikkona 29.7.järjestettävässä KivaKesäKeskiviikon skeitti- ja graffititapahtumassa. Ilmoittaudu ihmeessä mukaan!

Kyselylomakkeen täyttöä Pulahduksessa.
Torstaina Nuokkaribiililäiset toimivat "talovahteina" Pansion nuokkarilla Pansion ohjaajien ollessa valvomassa kylpyläretkeä Caribiassa.

Perjantaina viihdytimme lapsia (ja itseämme) Kupittaan skeittiparkissa rullalautojen, scuuttien ja skeittipunkin avulla. Loppuiltapäivä meni sadetta vältellessä ja mahdollisia uusia toimintapaikkoja katsastaessa.

Nuokkaribiilin ohjáaja sekä norppa
Lauantaina vietimme lepopäivää mutta sunnuntaina olimme täysillä mukana Pulahdus2015 -vesiensuojelutapahtumassa Uittamon rannalla. Nuokkaribiilin lisäksi tapahtumassa oli tarjolla mm. vesientutkimuspiste, jätehuoltoneuvontaa, ranta-dj, uimahyppykoulu sekä melontaa ja sup-lautailua. Tapahtuman kruunasi, koleasta säästä huolimatta, kymmenien ihmisten yhtäaikainen pulahdus meriviteen.
Nuokkaribiilin mukana kiertää heinäkuussa satunnaisesti myös Sara, joka tekee yliopistolle väitöstutkimusta liittyen nuorten ajankäyttötapoihin kaupunkitiloissa. Pulahdus -tapahtumassa Saralla oli "pop-up -toimisto", joka karkkilahjusten houkuttelemana keräsi useita nuoria vastaamaan kyselyyn. Itselleni tapahtuman parasta antia oli päästä poseeraamaan yhteiskuvaan uhanalaisen norpan kanssa :)

Kaiken kaikkiaan mennyt viikko oli  koleista keleistä huolimatta varsin monipuolinen ja mielenkiintoinen. Kohti tulevaa siis...

-Jyri / Nuokkaribiili





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D