Powered By Blogger

maanantai 27. heinäkuuta 2015

NuBiVi number 8 eli kahdeksas viikko Nuokkaribiiliä

Tähän alkuun jotain perusnillitystä keliolosuhteista ja sääennustusten paikkaansapitämättömyydestä...

Etsivät Nuorisotyöntekijät sumoilemassa
Maanantaina starttasimme uuteen työviikkoon tarmoa täynnä ja toiveikkaina. Päästyämme Kupittaanpuistoon ja saatuamme tavarat käyttövalmiiksi saimme, jälleen, pikapakkaussulkeiset sadekuuron yllättäessä meidät. Perusreitti eli auto alle ja Pansioon pitelemään sadetta. Meidät oli tilattu iltapäiväksi Puolalanpuistoon ja kuinka ollakkaan, jopa aurinko alkoi ajankohdan lähestyessä muistutella olemassaolostaan. Päräytimme puistoon hieman ennen sovittua ajankohtaa, jotta kaikki tavarat varmasti olisivat kunnossa ja käyttövalmiina, vain huomataksemme sateen alkavan juuri, kun kaikki oli valmista käytettäväksi. Odottelimme tihkussa jonkin aikaa, kunnes tilaaja soitti meille ilmoittakseen paikanvaihdoksesta. No, loppu hyvin kaikki hyvin. Sade taukosi ja pääsimme viihdyttämään porukkaa, tosin eri ympäristössä, kuin aiemmin oli suunniteltu.

Aurinkoa uimarannalla!
Tiistai AURINKOA->LÄMPÖÄ->PILVETÖN TAIVAS->UIMARANNALLE!!!!
Kerrankin keli oli kohdallaan, joten suuntasimme heti aamusta Uittamolle ja pysyimme siellä asemissa koko päivän. Välinevalikoimamme oli kovassa käytössä ja varsinkin vesipyssyt olivat päivän hittituote. Iltapäivää myöden taivaalle alkoi kerääntyä pilviä ja illalla satoikin jälleen taivaan täydeltä. No, se ei meitä haitannut vaan pääsimme kerrankin nauttimaan aurinkoisesta ja (suhteellisen) lämpimästä, kesäisestä päivästä.

Aktiiviset osallistujat Luostarinvuorella






Ohjaaja keskittyy olennaiseen
Keskiviikon valjettua sateisen harmaana suuntasimme, jälleen, Pansion nuokkarille ja toivoimme ilman kirkastuvan iltapäivän
mölkky- ja sumopainiturnausta silmälläpitäen. Suureksi ihmetykseksemme näin kävi, joten kurvasimme Luostarivuoren puistoon iltapäivällä kahden jälkeen. Liekö sitten syy samanaikaisessa AC/DC:n Hämeenlinnan konsertissa vai missä mutta puistoon ei juurikaan saapunut porukkaa meitä tapaamaan. Toisaalta ne muutamat, jotka kilpailuihin osallistuivat saivat osakseen kuninkaallista kohtelua ja kotiinvietäviksi huikeita palkintoja.

Torstai. Perussettiä, kylmää ja sateista. Siispä Pansioon. Puhelinsoittoa myöhemmin olimme sopineet iltapäivän kohteeksemme Suulikadun jalkapallokentän Hirvensalon ytimessä. Onneksi sadekin taukosi, joten jalkapallon-/pesäpallon-/vesisodan-/skeittailun-/kopittelun- ja popitteluntäyteinen iltapäivä oli tosiasia. Usean tunnin hauskanpidon jälkeen sadekuuro iski kehiin ja päätimme pistää pillit pussiin torstain osalta.

Perjantaina oli vuorossa suunniteltu talovahtivuoro Pansiossa, johtuen varsinaisten ohjaajien vapaapäivästä. Pidimme talon pystyssä ja suht siistinä sekä leikitimme lapsia Nuokkaribiilin välineillä nuokkarin pihapiirissä.

- Jyri / Nuokkaribiili




 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D