Powered By Blogger

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Viikko 10 eli tokavika Nuokkaribiiliviikko 3.8.-9.8.

Tokavika Nuokkaribiiliviikko sujui letkeän rennoissa merkeissä ja päättyi mahtaviin festareihin. Kesäkin näyttää vihdoin saapuneen, joten mikäs tässä työskennellessä :)

Maanantaina aamupäivästä palauttelimme Pansion nuorisotalon perjantaisisten grillijuhlien lainatavaroita omistajilleen sekä suunnittelimme iltapäivällä toteutettavia "mainoskuvauksia".
Meiltä oli pyydetty somevideota, jonka ideana olisi kertoa Nuokkaribiilin osallistuvan tulevan viikonlopun Musapiknik -festivaaliin. Tiukan ideariihen jälkeen päädyimme valitsemaan kuvauspaikaksi Puolalanpuiston. Muutaman treenioton ja kuvaussoftan haltuunoton jälkeen saimme aikaiseksi oheisen pätkän :)

Vesisotaa Hirvensalossa.
Tiistaina asemoiduimme yhteen kesän suosikkikohteista eli Kupittaanpuistoon. Päätimme levittää nurmikolle kaikki mahdolliset autostamme löytyvät tavarat, joten iloisia asiakkaita (niin lapsia kuin aikuisiakin) riitti useiksi tunneiksi. Iltapäivästä siirryimme Hirvensalon nuortentalolle, jonne meidät oli etukäteen asukkaiden toimesta tilattu. Paikan päällä painittiin popin pauhatessa ja pelattiin vesisotaa.
Innovatiivinen ratkaisu sulkapalloverkon käyttöönottamiseksi



Porukkaa Kärsämäen kentällä
Keskiviikkona olikin astetta rennompi päivä. Nuorisotalot ovat pikkuhiljaa aukaisseet oviaan kesätaukojen jäljiltä, joten vietimme tämän päivän Moision ja Runosmäen nuorisotaloilla tarjoten tukea lomilta palanneille ohjaajille sekä aktiviteettia viimeisiä lomaviikkojaan viettäville lapsille ja nuorille.

Torstaina meidät oli tilattu aamuksi Kärsämäen futiskentälle ja siellä hurahtikin nopeasti monta tuntia. Perussumoilun lisäksi kovassa huudossa olivat niin hulavanteet, vesipyssyt kuin jalkapallokamatkin.
Iltapäivästä suuntasimme Uittamon rannalle nauttimaan kesäisestä säästä. Ranta oli täynnä porukkaa ja, kuten tavallista, varsinkin vesipyssymme olivat kovassa käytössä.

Perjantaina ja lauantaina vietettiin ansaittuja lepopäiviä sekä kerättiin voimia sunnuntaiseen Musapiknik -festariin.

Eipä ole Kupittaanpuisto ollut koskaan niin täynnä ihmisistä, kuin se sunnuntai-iltana oli. Parhaimmillaan porukkaa oli paikan päällä yli 15000 ja Nuokkaribiililläkin oli päivän aikana asiakkaita lähes 500. Itse tapahtuma sujui kaikin puolin mallikkaasti. Kolmella lavalla soitti päivän aikana parikymmentä yhtyettä (niin lapsille kuin aikuisillekin suunnattuja yhtyeitä) ja kaikki festarin oheistoiminnotkin houkuttelivat väkeä kiitettävästi. Isoimman yleisön keräsi selkeästi Jukka Poika ja Sound Explosion Band mutta yhtä lailla mm. Mimi ja Kuku kuin Paperi-T houkuttelivat paikalle musiikkinsa ystäviä. Alla muutamia kuvia päivän meiningeistä.


Ohjaaja/Festarijuontaja pääsi yhteiskuvaan väsyneen artistin kanssa.

 Tällainen oli pääpiirteissään Nuokkaribiilin viimeinen kokonainen toimintaviikko. Parhaillaan käynnissä olevalla viikolla on niin montaa eri tapahtumaa, että Nuokkaribiili ei tämän kesän aikana enää paljoa puistoissa tai rannoilla ehdi vierailemaan.
Kivaa oli, ja on edelleenkin.

- Jyri / Nuokkaribiili



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D