Powered By Blogger

maanantai 10. elokuuta 2015

Nuokkaribiilin viimeinen viikko eli vko 33 (10.8.-13.8.)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, mutta onneksi Nuokkaribiilin toiminta tulee jatkumaan.
Syksyllä ja talvella vähän harvemmin mutta ensi kesänä taas kruisallaan täyspainoisesti. Blogi, insta, fb ja snapchat kyllä kertovat, että koska, missä ja mitä tulee tapahtumaan.

Tällä viikolla on paljon poikkeusohjelmaa, joten suunniteltuja toimintapaikkoja ei juurikaan ole. Jos kaipaat biiliä piristämään viimeistä kesälomaviikkoasi niin ole rohkeasti yhteydessä.

Ma 10.8. Nuokkaribiili mukana etsivien nuorisotyöntekijöiden järjestämässä kesänpäätöstapahtumassa klo 16-20. Sitä ennen kiertelemme ympäriinsä muutaman tunnin.

Ti 11.8. Aamupäivä menee ohjaajilta palavereissa, iltapäivästä vähän kierrellään ja klo 15-> olemme mukana Nuorten Turku Priden piknikillä vanhalla suurtorilla

Ke 12.8. Aamupäivästä jälleen palavereja, klo 14-> Nuokkaribiili mukana Nuortenideat.fi -piknikillä Puolalanpuistossa. Tämän jälkeen kiertelemme ympäriinsä.

To 13.8. Nuokkaribiilin kesän viimeinen päivä kuluu Turun Taiteiden Yön merkeissä, seuraa somessa missä nuokkaribiilin milloinkin liikkuu. Taiteiden yöhön on hyvä lopettaa Nuokkaribiilin kesätoiminta. Homma jatkuu kyllä. Pitäkää kivaa ja pysytään tutkalla!
Pus och Kram <3

- Jyri / Nuokkaribiili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D