Powered By Blogger

maanantai 11. toukokuuta 2015

Nuokkaribiili; Mitä, Missä, Milloin?

Tästä se lähtee, tai oikeastaan on jo lähtenyt. Tämä sähköinen julkaisutoiminta kun aina pukkaa itsensä ilmoille enemmän tai vähemmän jälkijunassa...

Terve-, arvoisa lukija,-tuloa seuraamaan Turun kaupungin nuortenpalveluiden palvelutuotannon tulosyksikön mobiilin palvelumallin (myöhemmin blogissa tämä sanahirviö esiintyy nimellä Nuokkaribiili) kokemuksia. Idea jonkinlaisesta liikkuvasta nuokkarista on kytenyt työntekijöidemme päissä jo useita vuosia ja vihdoin, kesällä 2014, pääsimme testaamaan Nuokkaribiiliä toiminnassa (tosin puutteellisesti varusteltuna ja heikosti markkinoituna) noin viikon verran.
Nuokkaribiili vm. 2014


Nuokkaribiili vm. 2015
Työntekijöiden kokemusten ja saadun     positiivisen palauteryöpyn
voimaannuttamina päätimme käynnistää Nuokkaribiilin toiminnan tulevana  kesänä täydellä teholla.




Tänä vuonna Nuokkaribiilin toimintaa on tosissaan suunniteltu. Auto on ajossa koko lasten ja nuorten kesälomakauden eli 1.6.-16.8., auton tarjoamaa välinevalikoimaa on päivitetty, Nuokkaribiili on "normiduuniensa" ohella mukana useissa tapahtumissa ja mikä tärkeintä; Nuokkaribiiliä peleine ja välineineen voi tarvittaessa tilata toivottuun paikkaan (eikä maksa mitään! -kuka tahansa innostunut asiakas) mm. seuraavien somekanavien kautta:
Tai sitten sitten puhelinnumerosta 044-9072990 sekä WhatsAppin avulla että old school -meiningillä tekstaten tai soittaen (seriously, kuka enää niinq puhuu puhelimessa? -nimetön vm. 2001)

Nuokkaribiili on, kuten kuvasta näkyy, hyvinkin katu-uskottava!
Lue, kommentoi, pyydä, vaadi, käske ja kysy tai ihan vain myötäelä Nuokkaribiilin kesää tämän satunnaisesti päivttyvän blogin välityksellä :)

-Jyri / Nuokkaribiili


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D