Powered By Blogger

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Nuokkaribiilin neitsytristeily - Kupittaanpuiston Vappustartti

Nuokkaribiilin julkinen taival käynnistyi rytinällä vappuaattona. Turun Nuortenpalvelut järjesti lapsille ja nuorille suunnatun päihteettömän vappustartin Kupittaanpuistossa vappuaaton iltapäivällä.

Perinteinen vappukattaus
Päivän hengen mukaisesti ruumista ravittiin sima- ja munkkitarjoilulla, kun taas henkisestä hyvinvoinnista huolehtivat Turun Taidekolmioiden maalausseinä sekä ensiesiintymisensä tehnyt Nuokkaribiili.

Sumopuvut testissä
Luvallista seinämaalailua
Nuokkaribiilin ehdottomasti suosituimmaksi välineeksi nousi ensi kertaa käytössä ollut sumopukusetti. Muhkeat puvut houkuttivat tatamille kaikenikäisiä kisailijoita, ja vappuaaton suosion perusteella voi olettaa sumopuvuista tulevan Nuokkaribiilin ensi kesän hittituote.Kupittaanpuiston taidekolmio puolestaan houkutti ihmisiä tutustumaan ja kokeilemaan spraymaalausta sekä seuraamaan ammattimaisin ottein maalailleiden nuorten aikaansaannoksia.
Yleisnäkymää Vappustartista
Kaiken kaikkiaan Vappustartti oli hyvinkin onnistunut tapahtuma. Lapset ja nuoret osallistuivat mielellään heille tarjoittuihin aktiviteetteihin ja aikuiset eivät olleet uskoa todeksi kuullessaan Nuokkaribiilin tarjoamista toiminnoista, ja varsinkin siitä, että autoa palveluineen
VOI TILATA ILMAISEKSI PAIKALLE
tarpeen niin vaatiessa.
Pitihän ohjaajankin testata sumopukua :)













-Jyri / Nuokkaribiili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D