Powered By Blogger

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Runosmäen kapunginosaviikkoja ja #päättäjäiset -koulunpäätöstapahtumaa

Viimeiset hetket ennen Nuokkaribiilin päivittäisen toiminnan käynnistymistä ovat käsillä. Muutaman tapahtumavierailun lisäksi viime päivät ovat sisältäneet viimeisiä valmisteluita ensi maanantaina (1.6.2015) käynnistyvää Nuokkaribiilin kesätoimintakautta varten. Heti ensimmäisellä täydellä toimintavaiikollaan
Kollaasi Runosmäen tapahtumasta
Nuokkaribiili on perustoimintansa lisäksi mukana nuortenideat.fi -piknikillä, Seikkailupuiston kesäkauden avajaisissa sekä Seikkisrockissa, vientiä siis riittää.

Viime perjantaina (22.5.) Nuokkaribiili oli mukana Runosmäen kaupunginosaviikkojen tapahtumassa, jossa yleisöä viihdytti, Nuokkaribiilin sumopukupisteen lisäksi, Turku Rock Academyn bändejä. Aurnkoisena perjantai-iltapäivänä paikalle oli saapunut niin lapsia, nuoria kuin vähän varttuneempaakin väkeä.
Tiistaina (26.5.) oli pitkään ja hartaasti valmistellun ja suunnitellun #päättäjäiset -koulunpäätöstapahtuman vuoro. Tapahtuma järjestettiin Kupittaan urheiluhallissa ja se oli suunnattu kaikille Turun yläkoulujen oppilaille. Päivän aikana urheiluhallilla vierailikin noin 2300 yläkoulujen oppilasta ja viitisenkymmentä yläkoulujen opettajaa. Tarjolla oli jos jonkinnäköistä aktiviteettia katukoriksesta ja skeittauksesta jatkosarjakuvaan ja mobiilipeleihin sekä selfiepisteestä tietovisoihin ja lankutushaasteisiin. Mukana tapahtumaa oli järjestämässä Turun Nuortenpalveluiden henkilökunnan lisäksi Turun Vapaa-aikatoimialan liikunta- sekä kirjastopalvelut ja toistakymmentä yhteistyöjärjestöä. Kaiken kaikkiaan työntekijöitäkin oli paikalla satakunta. Ensimmäistä kertaa järjestetyn tapahtuman vastaanotto oli sekä vierailijoiden että järjestäjien taholta niin yltiöpositiivinen, että #päättäjäiset tulee varmasti saamaan jatkoa ensi keväänä.

#päättäjäisten rouhein lento
Sumopuvut villitsivät (jälleen)!
Ensi viikolla se sitten käynnistyy täydellä teholla, nimittäin Nuokkaribiilin kesä 2015. Kesäkuuksi biilin kyytiin hyppää myös kaksi kesätyöläistä, jotka tulevat esittelemään itsensä täällä blogissa. Loppuviikosta postaan tänne myös Nuokkaribiilin ensi viikon toiminta-ajat ja -paikat. Siihen asti nauttikaa toukokuusta ja viimeisistä koulupäivistä! :)

- Jyri / Nuokkaribiili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D