Powered By Blogger

torstai 7. heinäkuuta 2016

Seuraa blogiamme, jotta tiedät missä Nuokkaribiili liikkuu. Heinäkuun uudet kuskit ovat Varissuon nuorisotalolla työskentelevä Petteri Viitanen sekä Zabadakissa työskentelevä Mika Harjula.

Heinäkuu: uusi kuukausi uudet kuskit




"Moi, olen Eveliina Vahter ja olen 16-vuotias. Opiskelen Puolalanmäen musiikkilinjalla. Tällä hetkellä olen kesätyöntekijänä Turun kaupungin nuortenpalveluiden Nuokkaribiilissä. Hain tähän kesätyöhön Turun kaupungin kautta sekä kävin myös haastattelussa ja sain kuin sainkin paikan.

Kun aloitin tämän työn minulla ei ollut hajuakaan mitä työ pitäisi sisällään. Nuokkaribiili on kuitenkin auto, joka tilataan puhelimella aina eri paikkoihin eikä paikalla ole väliä ja jos ei tule tilauksia kiertelemme etsimässä nuoria ympäri Turkua.

Luulin, että työaikani alkaisi jo aikaisin aamulla, mutta työpäiväni  alkaakin vasta kello yksi iltapäivällä."

Varsinaisia työntekijöitä nuokkaribiilissä on kaksi, Petteri Varissuon nuorisotalolta ja Mika Zabadakin nuorisotalolta.

"Olemme matkassa uteliain ja reippain mielin. Odotamme mielenkiinnolla mitä työ nuokkaribiilissä tuo tullessaan"

Viime viikolla(viikko 27) tutustuimme auton välineisiin ja kiersimme mahdollisia pysähdyspaikkoja. Kävimme mm Varissuon Pelttarin kentällä, Puolalan puistossa ja Jäkärlän urheilukentällä. Lisäksi tilauksesta olemme olleet Ankkurikylänkadun puistossa.

Tällä viikolla ei tilauksia ole paljoa. Varmistunut tilaus on ainakin Kupittaan uuden Skeittiparkin avajaisiin Ke klo 16.

Nuokkaribiilistä löytyy kaikenlaista ulkopelivälinettä ja me toivommekin että saisimme riittävästi nuoria mukaan pelailemaan kanssamme.

Ottakaa yhteyttä facebookin tai instan kautta. Meitä saa suoraan tilattua whatsupin tai tekstiviestin kautta numerosta 044907 2990. Rohkeimmat nuoret voivat koittaa jopa soittaa:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisesi, jätä kommenttisi, esitä toiveesi. Sana on vapaa (mutta moderoitu) :D